Proteadag 2019

Proteadag 2019 vindt plaats op 31 augustus bij de Paasheuvel in Vierhouten. Kijk hier als je je vast wilt opgeven.

De voorbereidingen zullen begin 2019 van start gaan. Wij hebben er zin in! Zoals altijd kan er rond de Proteadag gekampeerd worden. Ieder jaar zijn er meer gezinnen die kamperen. De ervaring leert dat er vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens deze bijzondere dagen.

Het programma op de Protedag 2019 begint om 10:30, op zaterdag 31 augustus in Vierhouten (Paasheuvelgroep, ’t Frusselt 30). Wil je meehelpen tijdens of voorafgaand aan deze leuke dag? Klik dan hier.

De Proteadag is voor leden en hun gezin. Nog geen lid, dan graag aanmelden op info@vereniging-protea.nl.

Dit ivm de evenementenverzekering. Bovendien wordt vanuit de contributie onvoorziene extra kosten betaald, zodat wij met elkaar en voor elkaar een leuk programma kunnen neerzetten. Naast de nieuwsbrief krijg je door het lidmaatschap toegang tot de besloten facebookgroep van Vereniging Protea om tips en ervaringen uit te wisselen. Het lidmaatschap van Protea kost slechts € 20,- per gezin voor een jaar.

Graag weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen, daarom hanteren we een systeem van aanmelden voor deze dag, door de kosten voor de Proteadag over te maken op rekening NL67RABO0394855876 van vereniging PROTEA te Rotterdam. Maak je bijdrage over voor 1 augustus 2019.

De kosten voor de Proteadag zijn voor 2018 € 10,- per kind en € 7,50 per volwassene.

Graag vermelden met hoeveel personen je komt en de leeftijd van de kinderen (bijv. twee volwassenen en twee kinderen in de leeftijd van 1 en 3 = 2 v, 2 k (1+3)).

Klik hier voor een terugblik op de Proteadag 2018

We krijgen enthousiaste reacties op onze besloten facebookgroep, als je lid bent van Vereniging Protea kun je die bekijken. Vertel ons wat voor jou deze Proteadag zo bijzonder maakte en deel het in de nieuwsbrief. Reacties kunnen gemaild worden naar nieuwsbrief@vereniging-protea.nl. Heb jij ideeën over de Proteadag, vragen of opmerkingen laat het weten via het contactformulier hieronder.

 

Advertenties