Afrikaanse dans

By Michael Agbodo

Michael volgde een dansopleiding in Lomé, de hoofdstad van Togo, waarna hij jarenlang danste bij beroemde gezelschappen in diverse landen van West-Afrika. Inmiddels is hij alweer vele jaren in Nederland en brengt hij hier met veel plezier de kunst van de Afrikaanse dans en percussie over aan iedereen die hier interesse in heeft.

Na vele jaren traditioneel Afrikaans te hebben gedanst, ging hij zich ook verdiepen in de jazz dans. Hij volgde danslessen aan het beroemde ‘Centre De Formation Professionelle Et D’Etudes Superieures En Danse OFF JAZZ’ in Nice, Frankrijk.

Door de traditionele Afrikaanse dans met de jazz dans te combineren ontwikkelde hij een modernere versie van de Afrikaanse dans. Op dit moment geeft hij lessen en workshops in de traditionele Afrikaanse dans en in de moderne Afro Jazz dans.

Wat anderen over Michael zeggen…

“Wij vonden het echt fantastisch! Zoveel energie en enthousiasme vanuit jou. Dat heeft het echt gemaakt voor de kinderen. Door jouw enthousiasme, durfden zij zich te laten gaan. Het team heeft genoten van jou, de ouders waren enthousiast en de kinderen hebben enorm veel plezier gehad. Je hebt al onze verwachtingen overtroffen. Fantastisch. Blijf dit vooral doen!”

Wanneer: zaterdag 1 september om 12 uur en om 14 uur

Advertenties